Technische Analyse in vogelvlucht

Technische Analyse in vogelvlucht

(Technische Analyse in vogelvlucht - intermediate)
Hoe is het om het ‘Elliott Wave’-principe in de praktijk toe te passen? Wie was Leonardo Fibonacci en wat kunt u met zijn technieken?

 
 

Inhoud en details

 • Datum:2016
 • Cursusduur: 3 Days
 • Tijd::9:00 - 17:00
 • Locatie::Amsterdam
 • Taal:Nederlands of Engels
 • PE punten:14
 • Introductie:Weet U wat een ‘Slingshot’of een ‘Gailligan’s Island’ is? En heeft U wel eens van de handelsmethodiek ‘Turtle Soup’ gehoord? Weet U wat de kwantitatieve Candlestick-methode inhoud? En hoe gebruik je die? Wat is een Stochastic RSI Oscillator en hoe bouw je nou een Market Thrust and Thrust oscillator? En heb je er wat aan? Waarom is optimaliseren van variabelen bij gebruik van indicatoren belangrijk en welke regels moet U daarbij in acht nemen?
 • Content:

  Weet U wat een ‘Slingshot’of een ‘Gailligan’s Island’ is? En heeft U wel eens van de handelsmethodiek ‘Turtle Soup’ gehoord? Weet U wat de kwantitatieve Candlestick-methode inhoud? En hoe gebruik je die? Wat is een Stochastic RSI Oscillator en hoe bouw je nou een Market Thrust and Thrust oscillator? En heb je er wat aan? Waarom is optimaliseren van variabelen bij gebruik van indicatoren belangrijk en welke regels moet u daarbij in acht nemen?

 • Learning objectives:
  Aan het eind van deze training is de cursist in staat om:
   Complete en objectieve Technische Analyses te verrichten
   Koop- en verkoopmomenten te optimaliseren
   Alle koerspatronen in meervoudige grafieken te herkennen 
   Indicatoren en hun handelsregels te begrijpen en toe te passen 
   Handelsregels op te stellen en te implementeren in systematiek 
   Beleggersgedrag effectief te beinvloeden 
   Stopsystematieken verantwoord in portefeuillebeheer te implementeren
   Eerste compleet handelsmodel te bouwen
 • Who should attend:-
 • Lecturer:Bob Emanuels Is Senior Partner van Research Unlimited en Beta Research, twee onafhankelijke Nederlandse investment research boutiques. More about Bob Emanuels{Bob is als directeur werkzaam geweest bij Baron & Filtenborg, een Nederlands Hedge Fund. Daarvoor heeft Bob enkele jaren als Vice President bij ABN AMRO leiding gegeven aan de afdeling ABN AMRO Trading. Zijn team verstrekte rechtstreeks vanuit de dealingroom beleggingsadvies aan actieve en ervaren particuliere beleggers met een bovengemiddeld risicoprofiel. Verder heeft Bob voor Effectenbank Stroeve (het tegenwoordige Theodoor Gilissen) de afdeling Market Timing opgezet en was hij verantwoordelijk voor de Technische Analyse portefeuilles binnen de bank. Daarvoor was hij directeur van AFS Trading, een effectenbedrijf welke als toegelaten instelling op Euronext en Eurex opereert, en maakte hij sinds 1998 deel uit van het management team van de AFS Groep. In de tien jaren daaraan voorafgaand heeft hij achtereenvolgens voor de Rabobank-organisatie en voor de ABN AMRO Bank de Technische Analyse afdelingen opgezet. Bob is als docent jarenlang verbonden geweest aan de opleiding tot Senior Beleggingsadviseur voor Kluwer Opleidingen en hij heeft als specialist op het vakgebied van Behavioral Finance en Intermarket Technical Analysis vele cursussen en trainingen verzorgd voor verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten.
 • Aanbieder:Investment Academy ism Total Solutions
 • Aanmelden:Stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of check de eerstvolgende datum in onze planner en registreer direct.

Keep me up to date..

Investment Academy

Investment Academy office - Daalwijkdreef 47 1103 AD Amsterdam

Investment Academy

Daalwijkdreef 47 1103 AD Amsterdam
Investment Academy

Investment Academy

Amsterdam (NL) +31 20 80 80 218
Investment Academy Reception

Investment Academy

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.